Sou a: Inici / On som?

On som?

Us oferim Fruita i verdura ecològica del Maresme i de Catalunya.. i també tot un seguit de productes ecològics frescos i envasats de km0 .

Aquests camps s’han preservat durant més de 10 anys de l’ús de productes químics i són en una de les poques zones agrícoles de les quals encara podem gaudir els habitants de Mataró, ja que ajuden a la preservació d’espècies animals i funcionen com a pulmó verd de Mataró.

Ens trobem a menys d’un km de  Mataró, a Can Lluch i a Cal Murcianu i tenim camps també a Sant Vicenç de Montalt a Can Roca, això comporta que la petjada ecològica dels productes que t’oferim sigui mínima, o de Km0. Res a veure amb el consum capitalista i globalitzat, que ens permet menjar Tomàquets o Pomes tot l’any, però on no es té en compte ni la petjada ecològica d’aquests, ni les condicions de treball de tals productors, conseqüències directes del nostre consum.

Ens agrada desenvolupar la nostre activitat a les Cinc Sènies, ajudant a mantenir actiu el potencial de les terres de cultiu que ens envolten i ens agrada saber que cada cop som més els pagesos que optem per a l’agricultura ecològica.

Pràctica que per naturalesa comporta viure respectant l’entorn,  reduint residus, plantant espècies aromàtiques autòctones, ajudant així als insectes que en molts casos són molt beneficiosos per l’agricultura… etc. Els productes ecològics no són únicament un producte final sinó que són producte d’una pràctica ecològica que afecta a totes les nostres accions.

A ON ENS POTS TROBAR:

 

Mercat de la Plaça de Cuba

Cada Dissabte de 7:00h a 14:00h Clica per veure el Mapa


Identificació


Heu oblidat la contrasenya?
Alta d'usuari
 
 

Cistelles ecològiques Barcelona, Vallès i Maresme - Agricultura ecològica - Cistelles de proximitat Maresme