Sou a: Inici / Receptes / Oli d'alfàbrega

Oli d'alfàbrega

Els olis aromàtics són opcions realment saludables per aportar un sabor diferent a una gran diversitat de receptes.

Ingredients:

1 litre d'oli d'oliva verge

50 gr. de fulles d'alfàbrega fresca

1 pot de vidre esterilitzat i hermètic

Preparació:

Primer de tot, rentarem l'alfàbrega i eixugarem bé les fulles amb un paper de cuina, per evitar que quedi aigua al nostre oli.

Escalfarem l'oli i amb el foc apagat infusionarem les fulles d'alfàbrega. Ho passarem tot a un pot de vidre i quan sigui fred, el taparem i el deixarem al rebost entre 20 i 30 dies. L'anirem remenant (sense obrir el pot) de tant en tant.

També es pot preparar sense infusionar, només caldrà omplir el pot amb oli i les fulles d'alfàbrega. Tancarem el pot i el guardarem durant 20 i 30 dies al rebost, remenant (sense obrir el pot) de tant en tant.

Identificació


Heu oblidat la contrasenya?
Alta d'usuari
 
 

Cistelles ecològiques Barcelona, Vallès i Maresme - Agricultura ecològica - Cistelles de proximitat Maresme