Sou a: Inici / Receptes / Empedrat amb mongeta i bacallà

Empedrat amb mongeta i bacallà

Deliciós plat estiuenc amb llegums ecològiques i bacallà

Ingredients:

  • 1 o 2 pots de mongeta del ganxet cuita
  • 2 lloms de bacallà (dessalat i descongelat eh!)
  • 1 pebrot verd o vermell (o mig de cada, depèn de com i quin us agradi més)
  • 1 tomàquet de pera
  • 1 ceba tendra
  • unes quantes olives
  • Oli, sal i vinagre
  • Hi ha qui hi afegeix una o dues patates cuites

 

El·laboració:

És un plat complicadíssim de fer, no us espanteu...

  • Esbandim la mongeta i hi afegim el bacallà esmicolat.
  • Piquem els tomàquets, els pebrots i la ceba tendra. Ho ajuntem tot.
  • Ho salpebrem al gust i ho reguem amb oli.

 

Són 5 minuts i queda boníssim, no hi ha excusa! ;)

Identificació


Heu oblidat la contrasenya?
Alta d'usuari
 
 

Cistelles ecològiques Barcelona, Vallès i Maresme - Agricultura ecològica - Cistelles de proximitat Maresme