Sou a: Inici / Receptes / Crema d'enciam

Crema d'enciam

Recepta lleugera per aquestes nits d'estiu feta amb el nostre enciam ecològic

Nou divendres, nova recepta!

Avui us presentem una manera diferent de menjar enciam. Deixem les amanides per un altre moment i us proposem que tasteu aquesta crema d'enciam. Una recepta molt lleugera per aquelles persones que estan en ple procés platja i per sopar lleugers.

 

Ingredients:

- 3/4 patates mitjanes (depèn del grosses que siguin)

- 1 enciam (nosaltres l'hem fet amb un Lollo, però el podeu fer amb el que tingueu a casa)

- 1 litre d'aigua, aproximat (fins a cobrir)

- 1 pastilla de caldo (o brou casolà, millor que millor)

- Sal i pebre

- 1/4 de baguette

 

Comencem: pelem les patates i les netegem, per treure la possible sorra que els hi pugui quedar, un cop netes les tallem i les posem a bullir en una olla suficientment gran on després hi càpiga l'enciam.

Mentre les patates estiguin bullint, netegem l'enciam fulla per fulla, al ser ecològics i sense tractar de vegades venen amb força sorra per això aconsellem rentar-los bé. Quan les patates ja estiguin quasi al seu punt (ho podeu comprovar puntxant-les amb una forquilla) hi introduïm les fulles d'enciam, ho acabem de cubrir d'aigua, afegim la pastilla de caldo, sal i pebre al gust, i ho deixem 5 minuts més.

Mentre es cou podem anar tallant el pa a daus petits per fregir-los en una paella i fer-ne pa torrat.

Passats els 5 minuts serà el moment de parar el foc i triturar-ho amb el minipimmer, comprovar la sal i ja podrem servir-ho acompanyat dels crostonets de pa.

 

Bon profit!!

 

Apte per a: vegans i celíacs (no introduir-hi el pa a la crema, sinó individual o pa sense gluten)  

Identificació


Heu oblidat la contrasenya?
Alta d'usuari
 
 

Cistelles ecològiques Barcelona, Vallès i Maresme - Agricultura ecològica - Cistelles de proximitat Maresme