Sou a: Inici / Receptes / Crema de carbassa i pebrot vermell

Crema de carbassa i pebrot vermell

Una crema deliciosa tant freda com calenta!

Ingredients:

  • 1 carbassa potimarró (la cacahuet també hi va bé)
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1 ceba mitjana
  • Oli, sal i pebre

 

Preparació:

  • El primer que farem serà picar (ben fina) i sofregir la ceba a foc ben suau. Fem el mateix amb el pebrot i el barregem amb la ceba quan aquesta comenci a prendre color.
  • Mentrestant anem tallant a daus la carbassa, i només cal que en traiem les llavors, ja que la pell es pot menjar també.
  • Afegim la carbassa i ho aguantem tot durant un parell de minuts. Ara caldrà cobrir-ho tot amb aigua i coure-ho durant deu minuts.
  • En acabat es bat amb una batedora i es salpebra al gust de cadascú.

 

Bon profit!!!

Identificació


Heu oblidat la contrasenya?
Alta d'usuari
 
 

Cistelles ecològiques Barcelona, Vallès i Maresme - Agricultura ecològica - Cistelles de proximitat Maresme