Sou a: Inici / Notícies / Referèndum sobre transgènics

Referèndum sobre transgènics

Ens aixequem de nou des dels pobles i ciutats per promoure un referèndum popular sobre transgènics que es celebrarà des del 23 d'abril al 25 d'aquest maig, coincidint amb les eleccions europees. Som lo que sembrem!

 

Avui fa  6 anys que començàvem a recollir els 106.000 suports a la ILP sobre transgènics que el Parlament enviaria més tard a la paperera. Ara que la Unió Europea ha aprovat una nou transgènic que serà cultivat bàsicament a casa nostra, és el moment de refer-se i tornar a rebutjar amb més força que mai  aquesta tecnologia innecessària, perillosa i indesitjada.

 

Així ens aixequem de nou des dels pobles i ciutats per promoure un referèndum popular sobre transgènics que es celebrarà des del 23 d'abril al 25 d'aquest maig, coincidint amb les eleccions europees. Ho fem conjuntament amb altres moviments que necessiten que s'expressi la voluntat popular sobre temàtiques d'interès públic en les que estan treballant (deute, energia, Barcelona World, MAT, aigua, etc.)

 

Ho fem també perquè mai més una ILP pugui se bandejada com ho va ser la nostra.

 

En diem multireferèndum i el cultivem per reivindicar amb la pràctica un nou sistema polític en el que totes les decisions importants estiguin directament en mans de la ciutadania. Per una democràcia d'arrel i sense intermediaris on governi el poder del sentit comú i no els lobbies ni els tecnocràtes.

 

El primer pas però molt important és aconseguir finançar-lo i per això hi ha en funcionament una campanya en la que es poden fer aportacions tant individuals com d'entitats. N'hi ha per totes les butxaques, des de 10€ fins a 2.000€. Ens queden pocs dies per cobrir el pressupost que necessitem perquè es pugui votar arreu del Principat.

 

Des de la ILP que no us hem demanat cap aportació econòmica però ara la necessitem. Si els milers de persones i entitats que rebreu aquest correu feu la mínima aportació serà suficient.

 

Aquí trobareu tota la informació de la campanya i podreu fer el donatiu que serveix també d’adhesió:

 

http://goteo.org/project/multireferendum?lang=ca

 

 

També us adjuntem el vídeo de la roda de Roda de premsa de presentació : Perquè el Multireferèndum

 

 

Per qualsevol dubte que tingueu podeu escriure'ns a: info@somloquesembrem.org

 

 

Que broti el multireferèndum arreu. Decidim-ho tot!

 

Som lo que Sembrem

i la comissió Promotora de la ILP sobre transgènics

 

1 de març de 2014

Identificació


Heu oblidat la contrasenya?
Alta d'usuari
 
 

Cistelles ecològiques Barcelona, Vallès i Maresme - Agricultura ecològica - Cistelles de proximitat Maresme