Sou a: Inici / Notícies / La recuperació de l’albergínia blanca

La recuperació de l’albergínia blanca

La recuperació de l’albergínia blanca a S'ha acabat el Broquil www.elbroquil.cat

L’albergínia blanca és una varietat que fins avui ha estat exclusiva dels petits horts, amb un sabor delicat i una textura melosa.

Des d'elBroquil  ens movem per la recuperar i potenciar l'albergínia blanca, la qual ens ha fet el planter els Companys de Germinalia

El seu gust és més suau que el de l’albergínia negra, però la seva conservació és més complicada perquè madura més ràpidament. El 90% del seu pes és aigua, i això provoca que el seu contingut energètic sigui molt baix. L’altre 10% conté hidrats de carboni, fibra, proteïnes i sals minerals. Es compara amb un foie sense greix.

Ara és la temporada d’aquesta hortalissa, per això senstà portant a terme la replantació i la introducció als mercats i restaurants.

A banda de l’hortalissa en el seu estat natural, com molts altres productes s'en pot elavorar melmelades i patés en què l’albergínia blanca hi té tot el protagonisme.

Identificació


Heu oblidat la contrasenya?
Alta d'usuari
 
 

Cistelles ecològiques Barcelona, Vallès i Maresme - Agricultura ecològica - Cistelles de proximitat Maresme