Sou a: Inici / Notícies / La Diada de Sant Jordi a S'ha acabat el Bròquil

La Diada de Sant Jordi a S'ha acabat el Bròquil

Propostes de llibres per Sant Jordi, lectures sobre ecologia, hort, gastronomia i verdura ecològica.

Aquesta setmana es celebra Sant Jordi i hem decidit donar-vos algunes idees de llibres. Llibres que us ajudaran a fer uns plats deliciosos i un parell per entendre millor el món de l'agricultura i l'ecologia.

Som-hi doncs:

La Comida de la Família de Ferran Adrià, un llibre de menús per el dia a dia, molt ben estructurats i amb totes les indicacions, tant d'estris, com ingredients del rebost com igredients que has de comprar al mateix dia.

Algun exemple de plats que si pot trobar són: Sopa de pa i all, Vichyssoise o poma al forn amb nata.

 

Las verdura de muchas maneras de Karin Leiz. És el llibre ideal per tots aquells ingredients que us arriven a les cistelles però que us resulten poc familiars i no sabeu com cuinar-los. És la bíblia dels cistellaires, ordenat alfabèticament, amb les propietats, conservació, cocció i receptes de cada una d'elles.

 

Más de 100 recetas adelgazantes pero saborosas de David de Jorge (Robin Food). Algunes de les receptes que el famós cuiner ha portat a terme per perdre aquells quilos de més, si hi ha algù a la sala que està amb l'operació bikini però vol seguir gaudint del menjar, aquest és el seu llibre.

Hi podeu trobar: amanida amb crema de sardines, sopa d'all al microones o verdures “emocionants”.

 

Tu huerto ecologico en casa de Mariano Bueno, aquest llibre us donarà consell a tots aquells que vulgueu cultivar a casa. Cultivar a casa és divertit i emocionant, però de vegades el planter no creix com esperàvem i per això Bueno ens ofereix de manera senzilla tot el que ha après.

 

El negocio de la comida d'Esther Vivas, l'últim llibre que us recomanem és una crítica a la consciència i al sistema alimentari. Vivas és periodista i investigadora i amb aquest últim llibre ens explica el negoci de les grans indústries i les varietats de fruita i verdura tradicionals que cada any perdem. Entre tots hem de prendre consciència del que consumim.

Identificació


Heu oblidat la contrasenya?
Alta d'usuari
 
 

Cistelles ecològiques Barcelona, Vallès i Maresme - Agricultura ecològica - Cistelles de proximitat Maresme