Sou a: Inici / Notícies / El Bròquil a les Jornades Gastronòmiques de Tastets de Vallromanes

El Bròquil a les Jornades Gastronòmiques de Tastets de Vallromanes

En el nostre anhel de fer arribar les nostres cistelles de fruita i verdura ecològica a la rodalia de mataró i Maresme, aquest cap de setmana (20-21/09/14) serem a vallromanes, on podreu conèixer de prop el nostre projecte i tastar els nostres productes!
El Bròquil a les Jornades Gastronòmiques de Tastets de Vallromanes

Guaita quina parada, tu!

Les Jornades gastronòmiques de Tastets de vallromanes arriben a la seva 4a edició, i els d'El Bròquil hi plantem parada!

 

Ens agrada que els nostres productes facin els menors quilòmetres possibles, per això estem donant-nos a conèixer a la rodalia de Mataró i Maresme. Aquestes jornades posen l'èmfasi en els productes de qualitat, aquells que cuiden aspectes ambientals i la rel·lació directa amb el consumidor.

 

A part de poder-nos conèixer en persona i fer-la petar una estona sobre el que fem, podreu veure les nostres cistelles, tastar les nostres maduixes i tomàquets, així com triar i remenar altres productes per cuinar deliciosos plats (segur que passejant per les altres parades agafareu un munt d'idees!).

 

Vallromanes és una població a mig camí entre el Maresme i el Vallès, encastada als peus de la Serralada de Marina a l'alçada de Céllecs, un indret excel·lent per passar-hi el dia en família!

 

El Bròquil serà a la zona de parades, al passadís central. Si voleu més informació, podeu consultar el facebook de les jornades: https://www.facebook.com/FiraTastets

Identificació


Heu oblidat la contrasenya?
Alta d'usuari
 
 

Cistelles ecològiques Barcelona, Vallès i Maresme - Agricultura ecològica - Cistelles de proximitat Maresme