Sou a: Inici / Notícies / 2012 Any Internacional de les Cooperatives

2012 Any Internacional de les Cooperatives

Empreses pel futur. 2012 Any Internacional de les Cooperatives.

L’any 2012 ha estat declarat Any Internacional de les Cooperatives per part de l’Organització de les Nacions Unides (ONU).  Amb el lema “les cooperatives ajuden a construir un món millor” la declaració de l’ONUés un reconeixement internacional al fet que les cooperatives són actors econòmics i socials rellevants, amb voluntat de donar resposta als canvis socials i capacitat de resiliència front a les crisis. Les cooperatives són empreses sostenibles, exitoses i democràtiques, que creen ocupació a tots els sectors. 

Coordinada per l’Aliança Cooperativa Internacional, la celebració del 2012 com l’Any Internacional de les Cooperatives representa una extraordinària oportunitat per captar la màxima atenció pública sobre l’aportació que fan les cooperatives a desenes de milions de persones a tot el món a partir d’un model d’empresa resistent, basat en principis i propietat de les persones que en són membres.

Durant tot l’any 1,4 milions de cooperatives a tot el planeta estaran compromeses amb una commemoració que posa en valor de quina manera, en el dia a dia, les cooperatives ajuden a construir un món millor. 

Les cooperatives són un recordatori a la comunitat internacional que és possible buscar alhora la rendibilitat econòmica i la responsabilitat social Ban ki Moon, Secretari General de l’ONU.

Més informació: web de la campanya internacional del 2012

Identificació


Heu oblidat la contrasenya?
Alta d'usuari
 
 

Cistelles ecològiques Barcelona, Vallès i Maresme - Agricultura ecològica - Cistelles de proximitat Maresme